Eataly

Röda Kvarn

Eataly

Biblioteksgatan 5
111 44 Stockholm

CALL US

+46 8 400 17 500

ABOUT

Eat, shop and learn at Eataly

OPENING HOURS

Mon-Tues 7.30 – 22.00
Wed-Fri 7.30 – 00.00
Sat 11.00 – 00.00
Sun 11.00 – 22.00
La Piazza
Äntligen fredag… Välkommen in till oss och fira in helgen. Kanske på La Piazza, vårt italienska torg, där du kan möta upp nära och kära över en aperitivo. Vi ses!
I hjärtat av Eataly Stockholm ligger piazzan som hämtar inspiration från ett livligt italienskt torg där vänner och familj samlas för att umgås över ett glas vin och en bit mat. Piazzan är den perfekta platsen för en snabb lunch, en fördrink med vänner eller en äkta italiensk middag
La Pasta & La Pizza
En klassiker på menyn i vår restaurang La Pasta & La Pizza – Spaghetto Eataly. Helt enkelt spaghetti med tomatsås – en av de mest ikoniska och samtidigt tidlösa rätterna från det italienska köket. Tåls att ätas om och om igen. Buon appetito!
Pasta och pizza är bara toppen på det italienska (och eatalienska) isberget men det är inte för inte som det är Italiens mest älskade kulinariska exportvaror. Eataly Stockholm samarbetar med experter från Rossopomodoro, ett äkta napolitanskt pizzaföretag, för att ge dig en äkta napolitansk pizza. Tänk krämig mozzarella, söta fullmogna San Marzano-tomater, smidig och luftig deg i en vedeldad ugn där den perfekta, lite sotiga pizzan tillagas på 90 sekunder.
Restaurang & Bar Prima
Har du testat vår restaurang och bar Prima? Där serverar vi härliga smårätter med färska säsongsvaror både till lunch och till middag.
På kvällen omvandlas Prima till en livlig bar som har öppet ända till 03.00 på fredagar och lördagar.
Prima välkomnar dig med en klassisk atmosfär men med en ung och modern twist och har också ha en uteservering året runt. Prima serverar lunch och middag och omvandlas så småningom till en livlig bar på senkvällen. Menyn fokuserar på en mängd olika piattini (smårätter) men har också några frestande piatti (huvudrätter). Menyn anpassar sig efter säsong och lämpar sig allra bäst för sharing, men självfallet kan du beställa in egna rätter om du så vill.
Suggestions   ·   Show all
Prima
Eataly
Market
Eataly