stockholmc_ihop_01

biblioteksgatan_logotype_855px

Medverkar till utvecklingen av Stockholm.

Stockholm C AB är partner till Stockholm – The Capital of Scandinavia. Som partner delar vi de värderingar som ligger till grund för budskapet och vill medverka till utvecklingen av Stockholm som etablerings- och besöksdestination.
stockholmc_info_05

stockholmc_info_08Photographer: Tove Freij

Stockholm C. 50 Shoppinggator online

Vår roll är att göra de 50 huvudgatorna på Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Gamla Stan och Södermalm lite mer kända, öppna, tillgängliga, anslutna och miljövänliga.
Vi börjar mitt på Norrmalm där Biblioteksgatan och Biblioteksgatan.se går ihop och snart gör 49 andra huvudgator likadant.

stockholmc_info_09Photographer: Jann Lipka

Turistkartan – Simple Map of Stockholm City

Som ett led i vårt arbete har vi skapat Turistkartan – Simple Map of Stockholm City. Kartan utmanar traditionen att spegla staden med många detaljer, istället visar den enbart huvudgatorna och en Topp 10 lista över sevärdheterna. Klicka på Simple Map i menyraden.
Hämta din karta på Stockholm Visitor Center
Kulturhuset, Sergels Torg 3-5
touristinfo@stockholm.se
Tel: 08-508 28 508

stockholmc_info_03

Grönare gator

I vår strävan mot en bättre värld bidrar varje butik med ett träd till Vi-skogens biståndsarbete.
Resultat av Vi-skogens biståndsarbete
Under 2016 planterades 4 767 093 träd på bönders gårdar i länderna runt Victoriasjön, träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön.
Läs mer på:
www.viskogen.se

biblioteksgatan_tips_01
Photographer: Yanan Li

Topp 10 Sevärdheter

Biblioteksgatan.se medverkar till utveckligen av Stockholm som besöksdestination, här presenterar vi en Topp 10 lista över aktiviteter att göra i stan. Se listan här…
Stort och smått. Välbesökta museer och unika pärlor. Klassiker som Vasamuseet och nykomlingar som ABBA-museet och Fotografiska. Stockholm har hundratals museer och sevärdheter att besöka. Här är tio av dem som du bara inte får missa!

Text: Visit Stockholm